Çeşme yangını kontrol altında
İzmir'in Çeşme İlçesi Ildır mahallesinde makilik alanda çıkan yangın 3 saatte kontrol altına alındı. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte yangının bıraktığı iz de havadan görüntülendi. Mücahit Topçu ve Halil Kahraman'ın haberi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ekiplerin müdahalesi ile yangın büyümeden kontrol altına alındı. 3 saatte söndürüldü. Gün ağarınca alevlerin bıraktığı izler de gün yüzüne çıktı. Yangının verdiği hasar CNN TÜRK drone kamerasına böyle yansıdı.
Tedbir amaçlı evlerinden çıkarılan aileler de yangın kontrol altına alınınca evlerine geri döndü. Alevleri evlere ulaşmadan sıçramadan söndürülmesi olası faciayı da önledi.
Can kaybının olmadığı yangında makilik ve otluk alanlar zarar gördü.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
2025 ENGELLİLER HAFTASI MESAJLARI: Engelliler Haftası Ne Zaman? Resimli, Duygulu ve Anlamlı Engelliler Haftası Mesajları Burada!
Anne ve 2 çocuğu yangında can vermişti! Kan donduran şüpheye 2 yeni gözaltı!
ÖCALAN'IN AKIBETİ NE OLACAK? PKK'nın fesih kararı sonrası yargı süreci nasıl işleyecek?
HABER... Terör örgütü PKK fesih kararını açıkladı! İşte yol haritası
Adım adım Terörsüz Türkiye! Yeni süreç nasıl işleyecek? Abdulkadir Selvi yazdı...