CHP'de 2. "DEM" krizi mi? Balıkesir adayından sert sözler!
"Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç, bütün siyasi partilere açık olacak" çıkışı ile CHP'de "kapı" krizini başlatan Burcu Köksal'ın ardından partiden benzer bir ses daha yükseldi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, isim vermeden DEM Parti'yi hedef aldı. Mitingde ağır sözlere yer verdi.
Ses tonu kadar sözleri de sertti. Hedef aldığı kişilere yüklendi. CHP'de ise ikinci bir "kapı" krizinin de yolunu açtı.
"PKK'YA VE ONUN YOLUNDAN GİDENLERE YAKIN DEĞİLİM"
CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, seçmenlerle bir araya geldiği sırada yaptığı konuşmada sert ifadeler kullandı. İfadelerin hedefi ise doğrudan terör örgütü dolaylı olarak da dem parti olarak yorumlandı. Akın, Milletin bayrağına, vatanına şaşırmış, kudurmuş bir şekilde hainlik yapan, hain terör örgütü PKK'ya, onun yandaşlarına, ondan beslenenlere, onun yolundan giden şerefsizlere de yakın değilim. Hiçbir zaman da yakın olmadım" dedi.
CHP, kısa süre önce de Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın benzer bir çıkışıyla karşı karşıya kalmıştı. Köksal'ın sözlerine CHP Genel Başkanı'ndan düzeltme gelmiş ancak Köksal sözünden dönmemişti.
Ahmet Akın'ın açıklamasının ardından gözler yine CHP genel merkezinden gelecek tepkiye çevrildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...