CHP'de Meclis Grup Yönetimi seçimi: 23 Mayıs'ta kapalı grupta isimler belirlenecek

KAYNAKCNN TÜRK

CHP'de, 28. Yasama Dönemi'nin ikinci devresinde görev yapacak Meclis Grup Yönetimi ile Meclis Başkanlık Divanı üyeleri 23 Mayıs'ta belirlenecek. Genel Kurulda, Anayasa Mahkemesinin Gezi Parkı davası hükümlüsü ve milletvekilliği düşürülen Can Atalay ile ilgili karar hükmünü okuttuğu için bir süredir Meclis Başkanlık Divanı'nda görev verilmeyen Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca'nın, bu göreve yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceğinin de belli olması bekleniyor.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

-28. YASAMA DÖNEMİ'NİN İKİNCİ DEVRESİ İÇİN OLACAK

CHP'de, Meclisin 28. Yasama Dönemi'nin ikinci devresinde görev yapacak grup başkanvekilleri ile Meclis Başkanvekili ve katip üyelerinin belirlenmesi için 23 Mayıs'ta kapalı grup toplantısı gerçekleştirilecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de katılması beklenen toplantıda, grup yönetimi ve Meclis Başkanlık Divanı'nda görev alacak isimlerin belirlenmesi için seçim yapılacak.

-CHP'DE MECLİS'TE GÖREVLİ İSİMLER SEÇİMİ

CHP'de grup başkanvekili olarak görevlerini sürdüren İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın, Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve Ankara Milletvekili Murat Emir ile TBMM Başkanvekili görevine devam eden Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve katip üyeler; Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Osmaniye Milletvekili Asu Kaya ve Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez'ten oluşan 7 kişilik listede bazı isimlerin değişmesi bekleniyor.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Genel Kurulda, Anayasa Mahkemesinin, Gezi Parkı davası hükümlüsü ve milletvekilliği düşürülen Can Atalay ile ilgili karar hükmünü okuttuğu için bir süredir Meclis Başkanlık Divanı'nda görev verilmeyen TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca'nın, bu göreve yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği de 23 Mayıs'taki kapalı grup toplantısında belli olacak.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow