hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'de Özel'e rağmen akraba ataması mı?

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi akraba ataması ile yine gündemde. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP lideri Özgür Özel'in uyarısından sonra yeğeninin atamasını geri çekmişti. Ancak şimdi yeniden başka yakınlarını atadı. Peki Genel Merkez o atamaları da geri çektirecek mi? Detaylar haberimizde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BURSA'DAKİ BAŞKAN ATAMALARINI MECLİS'TE BİZZAT OKUDU

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in akraba atamaları konusundaki tüm uyarılarına rağmen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan üstelik Belediye Meclisi’nde bizzat Başkan Mustafa Bozbey tarafından okunan atamalar dikkat çekti.

    CHPde Özele rağmen akraba ataması mı

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey eşinin kız kardeşi Sezen Uğurlu, CHP Bursa Milletvekili Kayıhan Pala’nın eşi Şafak Baba Pala’nın belediyeye atanmasına ilişkin kararları Belediye Meclisi’nde okundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHPde Özele rağmen akraba ataması mı

    ÖZEL, BURSA'DA YAPILAN ATAMAYI GERİ ÇEKTİRECEK Mİ?

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in daha önce Bozbey’in yeğeninin atamasını geri aldırma kararı gündeme geldi. Bozbey, şimdi yeniden yakınlarını atadı. Peki, CHP yönetimi bu duruma ne diyor? CHP Grup Başkanı Murat Emir konuyla ilgili, “Birkaç örneği ile gördüğümüz ama hemen düzelttiğimiz eş, dost, akraba atamasının Türkiye’de bitirilmesi lazım” ifadelerini kullandı.

    CHP’li kaynaklara göre Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nde yıllardır çalıştığı isimlerle büyükşehir belediyesinde de çalışmak istedi. Ancak CHP içerisinden o kararın siyasi açıdan doğru olmadığı görüşü hakim.

    CHPde Özele rağmen akraba ataması mı

    VARANK: HEM EŞ HEM DOST HEM DE AKRABASINI ATAMIŞ

    Mustafa Bozbey'e iktidar kanadından da tepki var. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank sosyal medya hesabından, "Bursa Belediye Başkanı, CHP Genel Başkanı’nı harfiyen dinleyip hiç boş geçmemiş; aynı anda hem eş hem dost hem de akrabasını atamış" sözleriyle tepki gösterdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow