hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'de yol haritası ne zaman çizilecek? Özgür Özel toplantılara başlıyor

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP lideri Özgür Özel bayramdan sonra il başkanları, belediye başkanları, vekiller ve PM üyeleri ile yapacağı toplantılarda seçim sonuçlarını analiz edecek. Yereldeki desteği genel seçime kadar kalıcı kılmayı hedefleyen strateji ve yol haritasını şekillendirecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP'DE YOL HARİTASI BAYRAMDAN SONRA

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı sonrası "yol haritası" toplantıları yapacak. Bayram tatili sonrası önce MYK ve Parti Meclisi'ni toplayacak olan Özel, 20-21 Nisan tarihlerinde ise belediye ve il başkanları ile Ankara'da bir araya gelecek. Toplantılarda, seçim sonuçlarının analizi yapılacak. Önde bitirilen seçim çevrelerindeki başarının gerekçeleri, oyların arttığı ancak önde bitirilemeyen yerlerde seçimin kazanılamamış olmasının gerekçeleri tartışılacak. Oyların azaldığı yerlerde de bu kaybın nedenleri sorgulanacak. Seçime ilişkin hazırlanacak rapor da MYK'ya sunulacak.

    Milliyet gazetesinin haberine göre Özel, kurmaylarıyla yapacağı değerlendirmeler sonrası teşekkür ziyaretlerine partisinin yıllar sonra kazandığı yerlerden başlayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÖZEL'E SES TELLERİ OPERASYONU

    Özgür Özel, çalışmalarına kısa bir sağlık arası verdi. CHP lideri, 31 Mart seçim kampanyası sürecinde bazen günde birden fazla programa katılarak 106 miting yaptı. Özel'in ses telleriyle ilgili bir sıkıntı yaşadığı, bayram tatili sırasında bu amaçla tedavi alacağı öğrenildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow