CNN TÜRK ekibi HES'i görüntüledi
Sel felaketinin vurduğu Kastamonu Bozkurt'ta "Hidro-Elektrik Santrali patladığı iddiaları vardı. Devlet Su İşleri Genel Müdür Kaya Yıldız o iddiaların asılsız olduğunu söyledi. CNN TÜRK ekibinden Ahmet Türkeş ve kameraman Melih Baytürk, Jandarma helikopteriyle havalandı. Bölgedeki son durumu görüntüledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Selin vurduğu Kastamonu Bozkurt'ta Hidro-Elektrik Santrali patladığı iddia edilmişti. CNN TÜRK ekibi de jandarma helikopteriyle havalandı. Bölgeyi görüntüledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama