Çocuğa işkence yapıp eğlendiler
Şanlıurfa'da inşaatta çalışan 3 işçinin bir çocuğa işkence yaptığı görüntüler ortaya çıktı. 9 yaşındaki çocuğa işkence yaparak eğlenen 3 kişi olayın ortaya çıkmasının ardından kayıplara karıştı. Küçük çocuksa psikolojik tedavi görmeye başladı.
Kalaslarla vurdular. Camdan atar gibi yaptılar. Küçük çocuğa işkence dakikalarca sürdü. Suriyeli 3 işçi Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde bir inşaatta çalışıyordu. Kendi bahçesine ev yaptıran inşaat sahibi rahatsızlanınca ilçe merkezine gitti. O gün evde kalan 9 yaşındaki çocuk burada çalışan Suriyeli işçilerin yanına gitti. İşçiler çocuğu bir anda birbirlerine atmaya başladı. Çocuğun çığlık aldırmadıkları gibi bir yandan gülerken bir yandan da görüntü kaydetmeyi sürdürdüler. Çocuğa küreklerle ve kalasla vuran işçiler zaman zaman da 12 yaşındaki çocuğu pencereden atmakla korkuttu. Görüntüler, işçilerin telefonundan oyun aktaran çocuğun ağabeyi tarafından bulundu. Yaşanan tartışma sonrası Suriyeli 3 işçi kayıplara karıştı. Aile görüntülerle suç duyurusunda bulundu. Yaşadıklarının etkisinden kurtulamayan küçük çocuksa psikolojik tedavi görmeye başladı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Sıcaklıklar Düşüyor, Yağış Geliyor!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
MECLİS NE ZAMAN KAPANACAK? TBMM tatil tarihi 2025: TBMM tatili ne zaman başlıyor, hangi tarihte?
Sivas'ta vahşet: 2 kardeşin boğazı kesilerek öldürüldü! Şüpheli kişi gözaltına alındı
HABER... Mattia Ahmet Minguzzi cinayeti davasında duruşma 20 Haziran'a ertelendi