Çocukların gözünden 15 Temmuz
15 Temmuz darbe girişimi Türkiye'nin her kesimini olduğu gibi çocukları da derinden etkiledi. Türkiye genelinde 53 Türk Telekom Okulu'nda öğrenim gören öğrenciler, o gün yaşadıklarını "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve İletişim" temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında kağıda döktü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
"15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve İletişim" temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmasına katılan öğrenciler Ankara'da biraraya geldi.
Yarışmada en dikkat çeken eserlerden biri, Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi 11. sınıf öğrencisi Mert Şahin'in yaptığı resim oldu.
Kahramanmaraş Türk Telekom Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Selin Toygün ise hislerini dörtlüklere yansıtanlar arasındaydı.
Yarışmaya katılan öğrenciler bugün de, başbakan binali yıldırım'la biraraya gelecek.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Güzel havalara mola! Meteoroloji’den yağış, fırtına ve toz taşınımı uyarısı: Etkilenecek bölgeler belli oldu!
-
Fenomenlere yasa dışı bahis operasyonu! Tolunay Ören ve Kemal Can Parlak için karar verildi
2 bin 300 yıllık kaya mezardan çıktı! İlk kez sergiye çıkarıldı
Okulda görev yapan öğretmene silahlı saldırı: Hayatını kaybetti
GSB kamp başvuru sonuçları 2025 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler genc.gsb.gov.tr adresinde!