Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü FETÖ’ye arka çıkan ülkeyi açıkladı
Hakan Çelik ile Hafta Sonu Türkiye gündemindeki kritik konuları Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın ile masaya yatırdı. Bir çok konuda resmi nitelikte önemli açıklamalarda bulunan İbrahim Kalın, Almanya Federal Haberalma Servisi Başkanı’nın skandal yaratan açıklamalarına canlı yayında yanıt verdi. İbrahim Kalın, “FETÖ’nün darbe yaptığına ilişkin kanıt yok” diyen Alman istihbağrat şefinin tavrının, Almanya’nın FETÖ’ye arka çıktığı anlamına geldiğini belirtti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye-İran sınırında son durum: Vatandaşların Türkiye'ye girişleri sürüyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?