DEAŞ'lı canlı bomba eylemcisi yakalandı
İstanbul'da yürütülen operasyonda terör örgütü DEAŞ üyesi bir canlı bomba eylemcisi yakalandı. Detaylar CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz ile kameraman Caner Emre Kınacı'nın haberinde.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Operasyonlarda ele geçirilen materyaller incelendi. DEAŞ terör örgütünün karanlık planı deşifre edildi. Ekipler operasyon için düğmeye bastı. İstanbul Küçükçekmece’de belirlenen adrese baskın düzenlendi. Operasyonda yabancı uyruklu Anas Abbud Alşahi Bnaman isimli örgüt mensubu yakalandı.
İçişleri bakanlığı açıklamasına göre operasyon sayesinde DEAŞ'ın bu yılki 12'nci canlı bomba eylemi de engellenmiş oldu. DEAŞ örgütüne yönelik bir diğer operasyonda ise örgüte finansman sağladıkları belirlenen 4 DEAŞ mensubu yakalanarak gözaltına alındı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama