Değnekçilik nasıl çözülecek?
İstanbul’da binlerce sürücü, park yerlerinde kendilerinden para isteyen değnekçilerle karşılaşıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait İsPark harekete geçti. Değnekçi sorununun çözülmesi için önlemler alındı. Detaylar CNN TÜRK muhabiri Özgür Deniz Kaya ve Serkan Emekçi’nin haberinde.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Korsan otoparkçılık yapıyor, haksız kazanç sağlıyorlar. Çoğu kez yakalanıyor, ama vazgeçmiyorlar.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İspark otoparklarında, değnekçiler çalışanların mesaisi bittikten sonra ortaya çıkıyor.
Restoran, deniz kenarı gibi işlek noktaları mesken tutan değnekçilere karşı harekete geçildi.
Sürücüler de yeni uygulamadan memnun.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
12 SAAT SU YOK! 18 HAZİRAN İSTANBUL SU KESİNTİSİ: İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? iski.istanbul İSKİ Su Kesintisi Sorgulama
ÇİTLEKÇİ TOGG ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2025: Çitlekçi TOGG çekiliş sonuçları asil-yedek talihli listesi açıklandı mı?
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı