hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    DEM Partili adaya ''HÜDA PAR'" ihracı

    KAYNAKCNN TÜRK

    HÜDA PAR Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı ve DEM Parti Batman Belediye Başkan adayı Mehdi Öztüzün, bir futbol maçında yan yana fotoğraflandı. Fotoğrafın sosyal medyada paylaşılmasının ardından, DEM Partili Öztüzün, partisinden ihraç edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DEM Parti Batman Eş Başkan adayı Mehdi Öztüzün, HÜDA PAR adayı Serkan Ramanlı'yla Batman Petrolspor maçında yan yana fotoğraflandı. O fotoğraf sonrasında Öztüzün için partisinden ihraç edildi.

    İhraç kararı, DEM Parti Batman Kurumlar Koordinasyonu tarafından açıklandı. Basın toplatısında konuşan İl Eş Başkanı Songül Korkmaz, Öztüzün’ün DEM Parti'nin Belediye Eş Başkan adayı olmadığını duyurdu. Korkmaz, paylaşılan fotoğrafla partiye yönelik saldırılara zemin sunulduğunu savundu. Öztüzün'ün kendini savunmak için parti mekanizmaları yerine sosyal medyayı kullanmasını eleştirdi. "Mehdi Öztüzün'ün partimiz ve kurumlarımızla herhangi bir bağı kalmamıştır." denildi.

    Öztüzün, fotoğrafın tepki çekmesi üzerine, sosyal medyadan açıklama yapmış, partisine sert ifadeler kullanmıştı. "Tarihte ilk kez bir parti kendi adayını hedef gösteriyor." demişti.

    Bahsi geçen fotoğraf, 25 Şubat tarihinde çekilmişti. Fotoğrafın paylaşılmasının ardından DEM Parti Batman İl Teşkilatı inceleme başlatıldığını duyurdu. Bunun üzerine HÜDA PAR adayı Serkan Ramanlı, sosyal medya hesabından Parti İl Teşkilatını etiketleyerek, Diğer adaylarla olan fotoğraflarını "Sıkıntı var mı" notuyla paylaştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow