Demirören Medya ailesine 7 ödül birden
14'üncüsü düzenlenen "Türkiye'nin Enleri Zirvesi"nde yılın en başarılı isimlerine ödülleri verildi. Törende Demirören Medya ailesi 7 ödül birden aldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Türkiye'nin Enleri Zirvesi'nin 14'üncüsü düzenlendi. Törene iş, ekonomi, siyaset, cemiyet ve medya dünyasından seçkin isimler katıldı. Yılın başarılı isimlerinin ödüllendirildiği gecede CNN TÜRK'ten Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge ile başarılı tartışma programı seçilirken, Göksu Öngören Özgür "Ne Oluyor"la başarılı tartışma programı sunucusu oldu.
CNN TÜRK ailesinden Başak Şengül, günlük haber kuşağıyla, Ferda Serbest Pala ise kurumsal iletişim dalında ödül aldı.
Kanal D'nin başarılı magazin programı Magazin D ve Kanal D Haber Muhabiri İbrahim Konar da ödüle layık görülen isimler oldu. Yılın başarılı haber ajansı ödülü de Demirören Haber Ajansı'nın oldu.
Ödül alan her marka adına sosyal sorumluluk projesi kapsamında 10 fidan dikilecek.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Adım adım Terörsüz Türkiye!
Terörsüz Türkiye'de önemli viraj! Terör örgütü PKK'nın silah bırakma süreci nasıl olacak? Abdulkadir Selvi yazdı
HABER... Barış diplomasisi: Adres İstanbul!
Meteoroloji tarih verdi: İstanbul'u sağanak vuracak
Düğünde çalan şarkıların telif parasını kim ödeyecek? Salon sahibi mi yoksa gelin ve damat mı?