Demirören Medya Lisesi'nde Öğretmenler Günü

KAYNAKCNN TÜRK

Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle anlamlı bir tören düzenlendi. Törende Demirören Medya yöneticileri de öğrencilerle bir araya geldi. Programda şehit öğretmenler de unutulmadı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Pasta kesildi, geleceği aydınlatan öğretmenler, öğrencileriyle birlikte 24 Kasım'ı kutladı. Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Öğretmenler Günü heyecanı vardı.

Demirören Medya Lisesinde Öğretmenler Günü

Programa Demirören Medya'dan İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu, Ticari Grup Başkanı Emrah Kurtoğlu ile diğer üst düzey yöneticiler de katıldı.

Öğrenciler de öğretmenler kadar heyecanlıydı.

Programda şehit öğretmenler de unutulmadı. 2017 yılında şehit düşen Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz anıldı.

Demirören Medya Lisesinde Öğretmenler Günü

Öğrenciler öğretmenleriyle birlikte şarkı söyledi, sonra da hem öğrencilerin hem de Demirören Medya yöneticilerinin öğretmenlere hediyeleri vardı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow