Deniz Zeyrek ve Hakan Çelik'ten Bahçeli'ye yanıt
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün partisinin kapatılan il başkanlıkları ile ilgili sorularına cevaplamış, bir gazetecinin, "MHP'de kapatılan il başkanlıklarıyla ilgili tartışmalar söz konusu, neler olduğu merak ediliyor. Neler söylersiniz?" sorusuna Bahçeli, "Onları sabah programında Deniz Bey ve Hakan Çelik'e sorun" cevabını vermişti. Bugün Parametre programında Bahçeli'ye Deniz Zeyrek ve Hakan Çelik'ten cevap geldi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Parametre programında konuşan Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek, ''Bir siyasetçinin kendisine yönelik eleştirilere hicivle cevap vermesi bizim açımızdan olumsuz bir tablo değil'' dedi.
Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik ise, ''Bizim eleştirilerimiz siyasetçilerin kişiliğine değil, siyasi kararlarınadır'' dedi.
Çelik, bununla birlikte MHP lideri Bahçeli'yle hiç televizyon programı yapmadığını belirterek ekrandan yayına davet etti.
23 Şubat 2016 Salı günü Parametre programı
Önceki gün (23 Şubat Salı) CNN TÜRK'te yayınlanan Parametre programında CNN TÜRK Ekonomi Müdürü Ebru Baki, Zeyrek ve Çelik'e MHP'deki muhalifleri sormuştu. Bu soru üstüne canlı yayında MHP'de parti içi demokrasiye dair esprili bir diyalog doğmuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...