Denizle kara birleşti! İzmir şiddetli fırtınanın etkisi altına girdi
İzmir ve çevresi için turuncu kodlu uyarı yapılmıştı. Beklenen oldu, sağanak ve fırtına şehri etkisi altına aldı. Peki, bölgede son durum ne? Detayları Demirören Haber Ajansı Muhabiri Nevra Uçkaç aktardı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kuvvetli yağış ve fırtına uyarısının ardından akşam saatlerinden itibaren etkisini arttıran fırtına sebebiyle Mavişehir ve Yalı mahallelerinde deniz taştı. Deniz suları kaldırımlarla birleşti, sitelerin bahçeleri su altında kaldı.
Alsancak'ta da yollar göle döndü. İlçenin hareketli bölgelerinden Talatpaşa Bulvarı oluşan sel nedeniyle trafiğe kapatıldı. Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve Kordonboyu'nda mahsur kalan vatandaşlar, ekipler tarafından zodyak botları ile kurtarıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Sıcak havalara mola… Meteoroloji paylaştı, tarih belli oldu: Sağanak yağış alarmı
HATAY KENTSEL DÖNÜŞÜM KURASI: Hatay TOKİ Kentsel Dönüşüm Kura Çekimi Ne Zaman? Hatay Kura Çekimi Nereden İzlenir? www.youtube.com/@kentseldonusumbaskanligi Hatay TOKİ Kurası...
EHLİYET YENİLEME SON GÜN: Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Son Gün Ne Zaman? Ehliyet Yenileme Nasıl Yapılır, Nereden? Gerekli Evraklar Neler?
BEDELLİ ASKERLİK NE KADAR 2025? TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama