Deprem soruşturmalarında son durum
Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından yıkılan ya da imara aykırılık bulunan binalarla ilgili soruşturmalar sürüyor. Şüpheli sayısının 797 olduğu, tutuklu sayısının ise 203'e yükseldiği on durum rakamlarla paylaşıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Depremin ardından sorumlulara yönelik soruşturmalar da sürüyor. Deprem bölgesinde yıkılan ya da üzerinde imara aykırı değişiklik yapılan binalarla ilgili sorumlulukları bulunan kişiler hakkında yürütülen soruşturmalara ilişkin son durum rakamlarla paylaşıldı.
Buna göre şüpheli sayısı 797 oldu. Tutuklu sayısı ise 203'e yükseldi. 9 kişi de gözaltında. Adli kontrol sayıları da 275'e yükseldi. Yakalama kararı çıkartılan kişi sayısı 152 olurken gözaltı talimatı verilen ise 67 kişi var.
Ayrıca yurtdışında olduğu tespit edilen 5 kişi bulunurken öldüğü tespit edilen 19 kişinin olduğu belirtildi. Ve ifadeleri alınıp serbest bırakılanlar onların sayısı da 67 kişi olarak açıklandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Anne cinayetinde kan donduran gerçek: Oğlundan şikayetçi olmadı 1 dakika sonra canından oldu
SON DAKİKA HABERİ: Özgür Özel’e saldıran şüphelinin kaldığı otel mühürlendi
Nikah salonlarında “05.05.2025” yoğunluğu
Afyonkarahisar, şehit Uzman Çavuş Önder Özen’e veda etti: Kızı Alya’nın komutanla diyaloğu yürekleri dağladı
HEKİM ATAMA TERCİH BAŞVURUSU… Sağlık Bakanlığı 122. Dönem DHY Atama Kurası Ne Zaman?