Depremzedeler vagonlara sığındı
Devlet Demiryolları da depremzedeler için kayıtsız kalmadı. Çadırlar ve konteynerlerin yanı sıra evlerine giremeyenler için trenlerinin kapıları da açıldı. CNN TÜRK'ten Zeynep Timurlek Pozut ve kameraman Emre Kınacı Elazığ Tren Garı’na gitti, o trenleri görüntüledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Tüm Türkiye depremzedeler için seferber oldu. Devlet Demiryolları da imkanlarını Elazığlıların hizmetine sundu trenler yüzlerce kişiye barınak oldu.
Elazığ Tren Garı’nda depremzedeler için 2 tren seti bulunuyor. Trenlerde bin kişi barınmıyor. Ekipler, çocuklar ve ebeveynleri için trenlerde ev ortamı yaratmaya çalışıyor. Çadırlarda yapılan yardımlar bu trenlere de getiriliyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Özgür Özel'e yumruklu saldırı... Saldırganın katlettiği oğlunun mezarında dikkat çeken yazı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC ziyareti, Rum tarafında geniş yankı buldu: "Bu topraklara bir damga daha vuruyoruz"
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!