Devlet Bahçeli: 28 Mayıs mührün vurulduğu gün olacaktır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Adıyaman'da açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "28 Mayıs mührün vurulduğu gün olacaktır." diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2. turda kazanacağını ifade etti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, deprem bölgesi Adıyaman'da konteyner kent ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu.
Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar;
Muhterem Adıyamanlılar öyle önemli günler vardır ki... Çok düşünüp öyle karar verilmeli. 6 Şubat felaketinin ardından enkazlar kaldırılmış, barınma ihtiyaçları önce çadırlar sonra konteynerler olarak hayata geçirilmiş daha sonra da konut çalışmasıyla da depremin bütün felaketlerini ortadan kaldıracak bir karar olmuştur. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde başta Erdoğan olmak üzere onunla birlikte çalışanlar, bakanlar, halkımız üzerine düşeni gerçekleştirmişlerdir.
28 Mayıs mührün vurulduğu gün olacaktır.
28 Mayıs'ta 2 aday var milletimizi gönlündeki aday sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.
Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yoluna devam ettirmek için bugüne kadar yapılmış olan hizmetleri sürdürebilmek için Türkiye'yi yaşanabilir bir ülke haline dönüştürmek için 28 mayıs seçimleri çok daha önem arz eden bir seçim haline gelmiştir.
İkinci mührün vurulma zamanı 28 Mayıs'tır. Mührü vurmak için alayınız koşa koşa sandığa gidin. Önünüze çıkan iki adaydan biri var ki, size 21 yıldır hizmet sunan, Türkiye'yi deprem sonrası ayağa kaldırmak için çabalayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. 28 Mayıs'ta mührü eline alacaksın, Erdoğan yoluna devam diyeceksin. 29 Mayıs İstanbul'un fethinde Cumhurbaşkanı ile yola devam diyeceksin.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama