Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Son derece yapıcı bir görüşme oldu
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo Singapur'da bir araya geldi. Görüşmenin ardından açıklama yapan Bakan Çavuşoğlu, "son derece yapıcı bir görüşme oldu. Sorunların birlikte çözülmesi için adım atmakta mutabık kaldık." dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD ile yaşanan yaptırım krizini görüşmek üzere ABD'li mevkidaşı Pompeo bir araya geldi.
Çavuşoğlu ve Pompeo Singapur'da görüştü
40 dakika süren görüşmenin ardından açıklama yapan Bakan Mevlüt Çavuşoğlu şunları söyledi: "Tehdit dili ve yaptırımlarla sonuca varılamayacağını söyledik. Bunun anlaşıldığını düşünüyoruz. Sorunların yapıcı bir dille çözülmesi gerektiğini ifade ettik. Son derece yapıcı bir görüşme oldu. Sorunların birlikte çözülmesi için adım atmakta mutabık kaldık. Birlikte çalışmaya devam edeceğiz."
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Sırrı Süreyya Önder son yolcuğuna uğurlandı! Anneden oğluna veda: Ağıtlar yaktı...
Sırrı Süreyya Önder’e veda! Tabuttaki 'zeytin dalı' detayı dikkat çekti...
Özgür Özel'e saldırı! Ahmet Hakan yazdı: Alçakça, kalleşçe şerefsizce
"Demokrasiye atılan yumruk" Abdulkadir Selvi yazdı...