Diyarbakır'da şüpheli ölüm | Video
Diyarbakır'da bir kadın evinde ölü bulundu. Sara hastası Gülistan Can'ın şüpheli ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sara hastası Gülistan Can, Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde yaşıyordu. Ondan iki gündür haber alamayan yakınları güvenlik güçlerine haber verdi.
Kadının tek başına yaşadığı eve giden ekipler, Can’ın banyoda cansız bedeni ile karşılaştı.
Güvenlik güçleri olay yerinde incelemede bulundu. Can’ın cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.
Gülistan Can, Kayapınar Belediyesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışırken yerel seçimlerin ardından HDP'li Belediye tarafından işten çıkarıldığını, işten atıldıktan sonra da şiddet gördüğünü idda ederek HDP Genel Merkezi önünde eylem yapmıştı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Özgür Özel'e yumruklu saldırı... Saldırganın katlettiği oğlunun mezarında dikkat çeken yazı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC ziyareti, Rum tarafında geniş yankı buldu: "Bu topraklara bir damga daha vuruyoruz"
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
-
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!