Doğuştan iki kolu ve bir bacağı yok, yardım bekliyor
Neşet ailesi Irak'tan Türkiye'ye geldi. 2015 yılından beri İstanbul'da yaşayan aile, doğuştan iki kolu ve bir bacağı olmayan Melek adındaki kızlarının eğitimi ve tedavisi için yardım istiyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bir tahtası var. Bütün alfabeyi yazıyor, resim yapmayı, yazı yazmayı çok seviyor. Okula gitmek istiyor ancak ailesinin durumu buna el vermiyor. Melek ve ailesi yardım bekliyor.
2015 yılında Irak'tan Türkiye'ye geldiler. 4 kişilik aile İstanbul'da yaşamaya başladı. Baba Nejdet çalışıyor ama aldığı para sadece geçimlerini sağlıyor. Melek'i okula göndermek istiyor. Ancak gücü yetmiyor.
Veteriner olmak isteyen Melek için Neşet ailesi yetkililere yardım çağrısında bulundu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Polise bıçaklı saldırı! Ayağından vurulup etkisiz hale getirildi

SON DAKİKA HABERİ: Manisa'da korkutan orman yangını

Erzurum'da feci kaza! 10 araç birbirine girdi

Kapıdağ Yarımadası'nda tepki çeken manzara: Çöplüğe döndü!

10 AĞUSTOS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? 22 ilçede 9 saatlik BEDAŞ kesinti programı!