Dolunay Obruk adeta büyüledi
CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Şeffaf Oda programına bu hafta Yazar Azra Kohen ve Müzisyen Dolunay Obruk konuk oldu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Gazetesi Güneri Civaoğlu, Şeffaf Oda programında bu hafta iki değerli ismi ağırladı. Yazar Azra Kohen ve Müzisyen Dolunay Obruk'un konuk olduğu program izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.
Müzik alanında yaptığı çalışmalarla kısa sürede müzikseverlerin ilgisini üzerine çekmeyi başaran Dolunay Obruk, programın başında seslendirdiği “Katibim” şarkısı ile izleyenleri adeta büyüledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
EHLİYET YENİLEME SON GÜN: Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Son Gün Ne Zaman? Ehliyet Yenileme Nasıl Yapılır, Nereden? Gerekli Evraklar Neler?
12 SAAT SU YOK! 18 HAZİRAN İSTANBUL SU KESİNTİSİ: İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? iski.istanbul İSKİ Su Kesintisi Sorgulama
ÇİTLEKÇİ TOGG ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2025: Çitlekçi TOGG çekiliş sonuçları asil-yedek talihli listesi açıklandı mı?
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!