Duygu'nun ölümünde yeni gelişme | Video
Duygu Delen'in hayatını kaybetmesiyle ilgili tutuklanan Mehmet Kaplan'la ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı. Geçen yıl yaya geçidinde aracıyla bir kadına çarparak ölümüne neden olan zanlının, bu soruşturma kapsamında ev hapsinde olması gerekirken, karara uymadığı ortaya çıktı.
Henüz 17 yaşında, hayatının baharında şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmişti. Duygu Delen'in ölümüyle ilgili gözaltına alınan Mehmet Kaplan'ın ev hapsinde olması gerekirken, bu karara uymadığı ortaya çıktı.
Geçtiğimiz yıl yaya geçisinde "Ehliyetsiz ve alkollü" bir şekilde 35 yaşındaki bir çocuk annesi Zeynep Berna Atay'a çarparak ölümüne neden olan zanlının, "Adli kontrol ve bulunduğu ikametten ayrılmaması şartı" ile serbest bırakıldığı öğrenildi. Konuyu köşesinde ele alan Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdülkadir Selvi, ortada bir hukuk skandalı olduğunu yazdı.
Emine Bulut ve Şule Çet cinayetlerindeki ihmalleri sıralayan Selvi, Mehmet Kaplan'ın neden ev hapsinde olmadığı konusunun açıklığa kavuşturulması gerektiğini yazdı.
Öte yandan ön otopsi raporunu açıklayan ailenin avukatı ise, genç kızın vücudunda düşmeye bağlı olmayan darp izleri olduğu belirtti. Zanlı Mehmet Kaplan ifadesinde karşılıklı itişip kakıştıklarını ve birbirlerini darp ettiklerini anlatmıştı. Ancak raporda Duygu Delen'in vücudunda 7-8 yerde darp izi belirlendi. Fakat Mehmet Kaplan'da herhangi bir darp izine rastlanmadı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Anne cinayetinde kan donduran gerçek: Oğlundan şikayetçi olmadı 1 dakika sonra canından oldu
SON DAKİKA HABERİ: Özgür Özel’e saldıran şüphelinin kaldığı otel mühürlendi
Nikah salonlarında “05.05.2025” yoğunluğu
Afyonkarahisar, şehit Uzman Çavuş Önder Özen’e veda etti: Kızı Alya’nın komutanla diyaloğu yürekleri dağladı
HEKİM ATAMA TERCİH BAŞVURUSU… Sağlık Bakanlığı 122. Dönem DHY Atama Kurası Ne Zaman?