E-5’te faciadan dönülen anlar kamerada
İstanbul’da E-5 otoyolunda arka camı kırık halde seyreden otobüs faciaya neden oluyordu. Şoförün ihmali nedeniyle otobüsün camının otoyola düşmesiyle sürücüler büyük bir tehlike atlatırken o anlar saniye saniye kameralara yansıdı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul Otobüs A.Ş’ye ait halk otobüsünün E-5 otoyolunda kırık camla seyahati az kalsın faciaya neden oluyordu. Otobüsün arka camının kırılmış halde aşağıya sarktığını gören sürücüler şoförü kornalarıyla uyardı. Şoför tüm uyarılara kayıtsız kalarak yoluna devam etti. Ancak, kırık cam bir süre sonra aniden otoyola düştü. Bu sırada yolda seyir halinde olan sürücüler ani manevra yaparak cama çarpmaktan son anda kurtuldu. Birden önüne cam düşen sürücüler ise ne yapacağını bilemeyerek uzun uzun korna çaldı.
Facianın eşiğinden dönüldüğü o anlar ise saniye saniye görüntülendi
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış ve rüzgar alarmı!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde yeni görüntü: Nasıl öldürdüğünü gülerek anlattı
Sokak ortasında vahşet! Bahar'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı
Edirne'de "Kakava ateşi" yakıldı, binlerce kişi baharın gelişini böyle kutladı