Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli kara teslim oldu
Kar yağışı, yurdun batı kesimlerinde etkili olmaya devam ediyor. Bazı illerde okullar tatil edildi. Kimi noktalarda sürücüler yollarda kaldı. Bazı bölgelerde ise kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
Nefes kesen soğuk, beyaz örtüyle birleşti. Kar yağışı hayatı durma noktasına getirdi.
Çanakkale'de fırtına ve tipi nedeniyle deniz ulaşımı aksadı. Gökçeada ve Bozcaada'ya gün içinde yapılması planlanan tüm seferler iptal edildi.
Kara ulaşımında da durum farksızdı. Otomobiller de, TIR'Lar da yolda kaldı. Kent merkezi ile bazı ilçelerde ilk ve orta dereceli okullar bir günlüğüne tatil edildi.
Kırklareli'de de dereceler -5'i gösterdi. Kar kalınlığının 35 santimetre olarak ölçüldüğü demirköy'de, eğitime bir günlüğüne ara verildi. Ekipler kar küreme çalışmalarına başladı.
Trakya bölgesi de beyaza büründü. Sıcaklık Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde eksi bir ile eksi 3 arasında ölçüldü. Hava şartları nedeniyle balıkçılar denize açılamadı. Çorlu havaalanı'nda eğitim uçuşları iptal edildi.
Karla kaplanan sokakların tadını ise çocuklar çıkardı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Sıcaklıklar Düşüyor, Yağış Geliyor!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
MECLİS NE ZAMAN KAPANACAK? TBMM tatil tarihi 2025: TBMM tatili ne zaman başlıyor, hangi tarihte?
Sivas'ta vahşet: 2 kardeşin boğazı kesilerek öldürüldü! Şüpheli kişi gözaltına alındı
HABER... Mattia Ahmet Minguzzi cinayeti davasında duruşma 20 Haziran'a ertelendi