Ekmek fırınında uyuşturucu zulası
İstanbul Esenyurt'ta durdurulan TIR'da 140 kilo uyuşturucu madde ekmek fırınına zulalanmış halde yakalandı. Toplamda 30 milyon TL değerinde uyuşturucu madde ele geçirildi. Detaylar CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz ile Kameraman Alper Öztürk’ün haberinde.
Türkiye'den Avrupa'ya uyuşturucu sevkiyatı yapacaklardı. Ama narkotik polisinden kaçamadılar.
İstanbul Esenyurt'ta seyir halindeki bir TIR ekipler tarafından durduruldu. TIR'da dedektör köpeklerle arama yapıldı. Ve operasyonun en önemli parçalarından biri oydu. "Kanıt" hassas burnu ile uyuşturucu maddeleri yerinde tespit etti. Bunun üzerine ekipler ekmek fırınına yoğunlaştı. Uyuştucu tacirleri akla hayale gelmeyecek yöntemler izledi. Uyuşturucu maddeleri ekmek fırınının içine zulalamışlardı. Fark edilme ihtimaline karşı ise tuğla formu vermişlerdi.
Operasyonların bir diğer adresi de Bahçelievler'di. Sokak satıcılarına yönelik çok sayıda adreste arama yapıldı. 4 ayrı operasyonda piyasa değeri 30 milyon TL olan uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Yakalanan 4 şüpheli ise sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...