Emekli hakim dolandırıldı
Telefon dolandırıcılarının tuzağına bu kez emekli bir hakim düştü. Tam 400 bin lirasını kaptırdı. O dolandırıcı polisin takibi sonucu yakalandı.
Telefonla dolandırılanlar kervanına bu kez emekli hakim katıldı. Kendisini polis olarak tanıtıp mağdurun 400 bin lirasını alan dolandırıcı, polisin takibiyle yakalandı.
9 Şubat günü emekli hakimi arayan bir dolandırıcı, kendisini polis olarak tanıttı. Ardından emekli hakime hesabındaki paranın yurt dışına transfer edilmek üzereyken son anda engellendikleri yalanını söyledi. Sözde polis, şüphelileri yakalamak için de parayı istedi. Emekli hakim de dolandırıcının yalanına inandı. Bankadan çektiği 400 bin lirayı teslim etti. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayınca soluğu polis merkezinde aldı. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kamera görüntüleri inceledi. Kimliği belirlenen dolandırıcı kısa sürede gözaltına alındı.
Suç kaydı olmadığı belirlenen şüpheli, sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Meteoroloji tarih verdi: 25 ile şiddetli sağanak yağış geliyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
12 SAAT SU YOK! 18 HAZİRAN İSTANBUL SU KESİNTİSİ: İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? iski.istanbul İSKİ Su Kesintisi Sorgulama