Emlakçıların kira oyununa dikkat
Artan kiraları fırsata çeviren emlakçılar her bölgede taban fiyat belirleyip ev sahiplerini o fiyata ikna etmeye çalışıyor. Hal böyle olunca fiyatlar gün geçtikçe daha da artıyor. Detaylar CNN TÜRK ekibinden Buse Deviren ve Halil Kahraman’ın haberinde.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Emlakçılar her bölgede taban fiyat belirliyor. Dairesini kiralayacak ev sahiplerini de buna ikna ediyor. Hal böyle olunca kiralık ev fiyatları günden güne borsa gibi yükseliyor.
Ev sahibi dairesini internet üzerinden kiraya ya da satışa çıkarıyor. İlanı gören emlakçı ise ev sahibi ile iletişime geçiyor. Okulların açılmasına yakın öğrencilerin ev arayışında olduğu şu dönemlerde ise uygulanan bu strateji ivme kazandı.
Kimi zaman kira arttırmayı teklif eden sadece emlakçılar olmuyor. Ev sahiplerinin de bu şekilde talepleri olabiliyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor