Erdoğan'dan gazetecilere tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'daydı. Çamlıca TV Kulesi'ni ziyaret etti, bir cenaze törenine katıldı. Birlik beraberlik mesajları verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'daydı. Büyük Çamlıca Camii'nde Cuma namazını kıldıktan sonra Azize Acar'ın cenaze namazına da katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Çamlıca Televiyon Kulesi'nde de incelemelerde bulundu.
Erdoğan, Çamlıca Televizyon Kulesi'ndeki incelemeleri sonrası Beşiktaş'taki Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ne geçti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışma ofisinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ersin Tatar ile 1,5 saat görüştü. Bölgedeki ve Akdeniz'deki son gelişmeler ele alındı. Görüşmede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Kudret Özersay da vardı.
Erdoğan daha sonra twitter üzerinden gazetecilerin gününü kutladı.
"Kısıtlamaya maruz kalmadan kamuoyunu bilgilendirme görevini yerine getirebilen medyanın demokratik ve şeffaf toplumun olmazsa olmazı" olduğunu vurguladı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış ve rüzgar alarmı!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde yeni görüntü: Nasıl öldürdüğünü gülerek anlattı
Sokak ortasında vahşet! Bahar'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı
Edirne'de "Kakava ateşi" yakıldı, binlerce kişi baharın gelişini böyle kutladı