Etil alkole karşı seferberlik
Tarım ve Orman Bakanlığı, etil alkole karşı seferberlik başlattı. İnternette yasağa karşın etil alkol satışını sürdüren siteler için düğmeye basıldı. 100'e yakın internet sitesi ve link için erişim yasağı kararı alındı. Yetkililer bu operasyonlara devam edileceğini vurguladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sahte alkolün ve sahte alkole bağlı ölümlerin önünü kesmek için seferberlik başlatıldı. Bu kapsamda 100 internet sitesine erişim yasağı geldi.
Tarım ve Orman Bakanlığı, geçtiğimiz aylarda düzenleme yapmıştı. Etil alkolün satışı yasaklandı, karar 1 Ekim 2020'de Resmi Gazete'de yayımlandı.
Yasakların devreye girmesinin ardından geçtiğimiz günlerde internet için kapsamlı bir erişim yasağı kararı uygulamaya girdi. 100'e yakın internet sitesi ve link için erişim yasağı kararı alındı. Yetkililer operasyonlar devam edeceğini duyurdu
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
CHP lideri Özgür Özel'e yumruklu saldırı! Abdulkadir Selvi'den dikkat çeken 2 tespit
Mayıs ayında şaşırtan görüntü! İlçe beyaza büründü
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış ve rüzgar alarmı!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde yeni görüntü: Nasıl öldürdüğünü gülerek anlattı