Eve çarpan dev kaya ikiye ayrıldı!
Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem nedeniyle Adıyaman’nın Eski Kahta Köyü’ndeki bir kaya parçası önce sürüklendi, daha sonra ikiye bölünerek evin üzerine düştü. CNN TÜRK Muhabiri Samet Güner ve Kameraman Halil Kahraman’ın haberi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Peş peşe gelen depremler nedeniyle dev kaya parçası önce sürüklendi. Sonra da çatlayarak evin üzerine düştü.
Her gün depremin yol açtığı yeni bir felaket ortaya çıkıyor. Bu görüntüler Adıyaman’ın Kahta ilçesine ait.
6 Şubat’taki 7,7 ve 7,6’lık 2 büyük deprem Eski Kahta Köyü’ndeki bu devasa kaya parçasını önce eve doğru sürükledi, sonra da ikiye böldü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ev sahibi Hacı Bulgur, şimdi yetkililerden bir yardım bekliyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama