Evlendirme programlarına tepkiler sürüyor
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, evlilik programları için, "Bir evlendirme programıyla, ihanet masum, fuhuş makul hale geliyor" diyerek tepki gösterdi. Plan Bütçe Komisyonu'nda konuşan Aydemir, "Neden bu noktadayız?" diye sordu. RTÜK Başkanı İlhan Yerlikaya ise yayınlanan programlar hakkındaki en yoğun şikayetin yüzde 23 ile 'genel ahlak, manevi değerler ve ailenin korunması ilkesine aykırılık' kıstasına göre gerçekleştiğini söyledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


SON DEPREMLER LİSTESİ 11 KASIM 2025 |Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Balıkesir'de 4,9 şiddetindeki deprem sonrası sarsıntılar sürüyor!

11 KASIM ANKARA ELEKTRİK KESİNTİSİ: EDAŞ Ankara Elektrik Kesintisi Ne Zaman Bitecek? Çok Sayıda İlçe Karanlığa Gömüldü!

TOKİ KONUTLARI KİRAYA VERİLİR Mİ? 500 Bin Sosyal Konutlar Kiralanabilecek Mi? TOKİ Başvuru TC Sıralaması Ne? Kim Ne Zaman Başvuru Yapabilir?

TOKİ 500 BİN SOSYAL KONUT BAŞVURU EKRANI E-DEVLET 11 KASIM 2025 | TC kimlik no’su 2’yle bitenler dikkat! 1+1, 2+1 TOKİ 500 bin konut başvurusu nasıl yapılır, ücreti ve şartları neler?

ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU TARİHLERİ 2025 | MEB sözleşmeli 15.000 öğretmen ataması başvuruları ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?