Evlenme teklif ederken yangın çıkardı
Elazığ'da sevdiği kıza evlenme teklif eden genç olumlu yanıt aldıktan sonra kutlama yaparken yangın çıkardı
Elazığ'da adı açıklanmayan bir kişi, sevgilisinin evlenme teklifini kabul etmesi üzerine yaptığı havai fişek gösterisi yangına neden oldu. Kuru otların tutuşmasıyla çıkan yangın itfaiye tarafından söndürülürken, şüpheli ginç ile arkadaşları ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.
Elazığ'da bugün akşam saatlerinde adı açıklanmayan bir erkek, sevdiği kıza yaptığı evlenme teklifinin kabul etmesi üzerine, bir grup arkadaşıyla birlikte tarihi Harput İlçesi'ne gelerek sürpriz kutlama yapmak istedi. Gençlerin havai fişek gösterisi sonrası, fişeklerden biri kuru otların arasına düşerek yangına neden oldu. Gençlerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevkedildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekiplerinin tutuşan otları söndürmesinin ardından, jandarma ekipleri ifadelerini almak üzere gençleri karakola götürdü.
Evlenme teklifi kabul eden kızın ailesinin haberinin olmadığı, bu yüzden de kız ve erkeğin isimlerinin gizli tutulduğu öğrenildi. Olayla ilgili jandarma ekiplerinin başlattığı soruşturma sürüyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Kanımız dondu! Bahar cinayetinde yeni detaylar: 2022’den beri ev değiştiriyormuş
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
CHP lideri Özgür Özel'e yumruklu saldırı! Abdulkadir Selvi'den dikkat çeken 2 tespit
Mayıs ayında şaşırtan görüntü! İlçe beyaza büründü