Fatma Altınmakas cinayeti | Video
Fatma Altınmakas; kayınbiraderinin cinsel saldırısına uğradığını iddia ederek karakola gidip şikayetçi oldu. Avukat olan ağabeyi kadının Türkçe bilmediğini, tercüman atanmadığını öne sürmüştü. Muş Valiliği iddiayı yalanladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Muş'un Mazgirt ilçesinde Fatma Altınmakas; kayınbiraderinin cinsel saldırısına maruz kaldığını söyleyerek şikayetçi oldu.
Şikayetinin ardından gözaltına alınan şüpheli Sinan Altınmakas adli kontrolle serbest bırakıldı.
Fatma Altınmakas'ın eşi, Kazım Altınmakas kadını öldürdü. Katledilen Fatma Altınmakas'ın Türkçe bilmediği, Kürtçe ifadesi de alınmadığı iddia edildi.
Muş Valiliği iddia üzerine yazılı açıklama yaptı. "Açıklamada kadının Türkçe bilmediği için kendisinin beyanda bulunamadığı iddiası gerçek dışıdır" denildi.
Fatma Altınmakas'ın Türkçe bildiği ve yazılı beyan verdiği, avukat ya da tercüman talebinin bulunmadığının altı çizildi.
Çiftin 6 çocuğunun korunması için dosyaya mahkemece gizlilik kararı verildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Filmleri aratmayan olay! İtalya diye indiler Karasu'da yakalandılar
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Sağanak geliyor
HAZİRAN AYI ÖGG SINAV TARİHİ 2025: ÖGG sınavı ne zaman, saat kaçta?
Satırlı magandalar trafikte dehşet saçtı: TIR'ın camını vurarak kırdılar
Batman'daki kazada ölen müze müdürünün yürek burkan hikayesi: Down sendromlu kardeşi için evlenmemiş