Fenomenler yarın hakim karşısına çıkacak
Sosyal medya fenomenleri soruşturmaları kapsamında Polat çifti yarın hakim karşısına çıkacak. Duruşma 4-5 ve 6 Eylül'de yapılacak. Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin duruşması da 4 Eylül'de olacak.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sosyal medya fenomenlerine yönelik soruşturmalar sürüyor. Polat çifti ve Bahar- Nihal Candan kardeşler, soruşturma kapsamında hakim karşısına çıkacak.
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Polat çifti dahil 28 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. İddianameyi kabul eden İstanbul Anadolu 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi, ilk duruşmanın tarihini 4-5 ve 6 Eylül olarak belirledi.
Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler ise 16 Kasım 2023’te ‘kara para aklama’ ve ‘suç örgütüne üye olma’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Bu kapsamda ilk duruşma 4 Eylül'de yapılacak.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
-
SYKES-PICOT NEDİR? Sykes-Picot Anlaşması Harita Sınırları Nedir? Erdoğan'dan Dikkat Çeken 'Yeni Bir Sykes-Picot'a İzin Vermeyeceğiz' Açıklaması!
AYT DİNİ ŞEHİRLER SORUSU: Lhasa Dini Şehir Mi? Kahire Dini Şehir Mi? Roma Dini Şehir Mi? 2025 YKS AYT Dini Şehirler Sorusu Cevabı
Denizli'de tesettürlü kadına saldırı! O anlar kameraya yansıdı
BUGÜN Toplu Taşıma Bedava mı? YKS 21-22 Haziran 2025 toplu taşıma bedava mı? YKS Nedeniyle Otobüs, Metro, Metrobüs, Ankaray, İzban Bedava Mı?