Fikirtepe’de dev dönüşüm başladı
Kentsel dönüşümün pilot bölgesi Fikirtepe'de 7 bin 230 hanenin tahliyesi yüzde 95 oranında tamamlandı. Bin 300 binanın yıkımına başlanan Fikirtepe’de, hak sahipleri 2 yıl sonra evlerine kavuşacak.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yaşanan kentsel dönüşüm sorunları adeta yılan hikayesine dönen Fikirtepe’de, artık tünelin ucundaki ışık göründü.
Vatandaşlara verilen 150 günlük tebligat süresi doldu. Evlerin %95'lik bölümü tahliye edildi. Tahliye edilmeyen evlere ise bakanlık, kalacak yer, taşınma masrafı ya da depo yardımında bulunuyor.
Yılsonuna kadar tüm yıkım ve ihalelerin bitirilmesi ile Fikirtepe’nin 2 yıl sürecek şantiye sürecinin başlaması bekleniyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
BABALAR GÜNÜ MESAJLARI 2025: Resimli, Duygusal, Anlamlı, Şiirli Babaya, Eşe, Dedeye Göndermelik Babalar Günü Mesajları! Babalar Gününüz Kutlu Olsun!
LGS heyecanı: Milyonlarca genç ter döküyor
Aksaray'da sıcak hava balonu faciası: Ölü ve yaralılar var
ÇİTLEKÇİ TOGG ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2025: Çitlekçi TOGG çekiliş sonuçları asil-yedek talihli listesi açıklandı mı?
Güzel havalara mola! Meteoroloji’den yağış, fırtına ve toz taşınımı uyarısı: Etkilenecek bölgeler belli oldu!