hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Firari anne oğulun Türkiye’ye iadesi… Baba Cihantimur gazetecilerden kaçtı!

    Yazar Eylem Tok ile Bülent Cihantimur'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur, emniyet şeridindeki atv'li gruba çarpmış, o kazada 1 kişi hayatını kaybetmişti. Hakkında yurt dışı çıkış yasağı verilen baba Bülent Cihantimur ise imza vermek için gittiği karakolda basın mensuplarını görünce köşe bucak kaçtı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yazar Eylem Tok ve Bülent Cihantimur'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur, ehliyetsiz kullandığı otomobille Eyüp Sultan’da emniyet şeridinde bekleyen ATV grubuna çarpmış, o kazada 1 çocuk babası Oğuz Murat Acı, hayatını kaybetmişti.

    Kazanın ardından Eylem Tok kazaya karışan oğlu ile önce Mısır’a ardından da ABD’ye kaçtı. Anne Eylem Tok ve oğlunun Amerika’da çekilen ‘gülümseyen’ fotoğrafları büyük tepkilere neden oldu.

    O tepkilerin ardından soruşturma kapsamında baba Bülent Cihantimur, geçtiğimiz günlerde ifadeye çağrıldı. İfadesinin ardından hakimliğe sevk edilen Bülent Cihantimur hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve karakola imza verme yükümlülüğü getirildi.

    Kararın ardından ilk kez imza vermek için karakola giden Bülent Cihantimur'u basın mensupları karşıladı. Gazetecileri gören Cihantimur önce köşe bucak kaçtı. Ardından imzasını bile vermeden karakoldan apar topar ayrıldı. O anlar kameralara yansıdı.

    Öte yandan devam eden soruşturmada haklarında tutuklama kararı verilen anne Eylem Tok ile oğlu Timur Cihantimur'un ABD’den Türkiye'ye iadesi için  Süreç ise devam ediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow