Gabonlu öğrenci cinayet kurbanı mı?

{ title }

SONRAKİ VİDEO

Gabon uyruklu üniversite öğrencisi Dina'nın, Karabük Filyos'ta cansız bedeni bulunmuştu. Acılı aile, kızlarının cenazesini teşhis etmek için İstanbul Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na gitti. Gözü yaşlı anne, "Bu kesinlikle intihar değil, cinayet" dedi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

“Kızımın elindeki ve kafasındaki yaralardan saldırıya uğradığı belli oluyor.” Bu sözler, Filyos'ta cansız bedeni bulunan Gabonlu Dina'nın annesine ait.

17 yaşındaki Gabon uyruklu Dina, Karabük'te üniversite eğitimi alıyordu. Ancak 26 Mart'ta Filyos Çayı'nda cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Genç kadının ölümü ile ilgili 8 kişi gözaltına alındı. 4 kez gözaltına alınan Dursun Acar ise tutuklandı. 7 şüpheli de serbest bırakıldı.

Gabonlu öğrenci cinayet kurbanı mı

Üniversite öğrencisi Dina'nın ailesi İstanbul'a geldi. Kızlarının cenazesini teşhis etti. Ailenin avukatı da ikinci kez otopsi talep edeceklerini belirtti.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Peki Dina intihar mı etti, yoksa cinayete mi kurban gitti? Ekipler, şimdi bu sır perdesini aralamaya çalışıyor.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow