Göbeklitepe'yi uzaylılar mı inşa etti?

Şanlıurfa’nın incisi, 'tarihin sıfır noktası' olarak nitelendirilen ve UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Göbeklitepe, şimdilerde yeni bir tartışma konusuyla gündemde. İddiaya göre Göbeklitepe'deki eserlerde uzaylıların izleri var.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Peygamberler şehri Şanlıurfa'nın gözbebeği, insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen Göbeklitepe, şimdilerde "Uzaylılar mı yaptı?" konusuyla gündemde.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Göbeklitepe’yi 12 bin yıl önce insan dışı varlıkların yapma ihtimali olduğunu söyledi. Beyazgül, ‘Heykeller de insanlara benzemiyor. Akla uzaylıları getiriyor’ dedi.

Göbeklitepeyi uzaylılar mı inşa etti

Ortaya çıkan tartışmaların, Göbeklitepe'nin devam eden araştırmalarına yeni bir boyut kazandırması bekleniyor.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow