Gökyüzünde bir cisim alev aldı! Türkiye'nin birçok noktasında görüldü
Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’da birçok ilde akşam saatlerinde gökyüzünde görülen ışık, 'meteor düştü' iddialarına neden oldu. Cismin düşme anı Hatay, Elazığ, Malatya, Erzurum, Gaziantep ve çevre illerden görüldü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Türkiye’nin birçok noktasında görülen ve göktaşı olduğu değerlendirilen cismin düşme anı, Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde baraj gölü üzerinde bir vatandaş tarafından telefon kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
Düşme anında cisim parçalara bölünürken, gökyüzü maviyle kaplandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: Kuzeyden gelecek çok kuvvetli esecek! Rüzgar, toz taşınımı, sağanak...
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
EHLİYET YENİLEME RANDEVU: Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Son Gün Ne Zaman? Ehliyet Yenileme Nasıl Yapılır, Nereden? Gerekli Evraklar Neler?
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
JSGA JANDARMA ÖĞRENCİ ALIMI: Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA) Personel Alımı Ne Zaman? JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI 323 Astsubay 225 Subay Öğrenci Alıyor! İşte JSGA Subay Alımı Başvuru Şartları