Göletten 800 lastik çıkarıldı
Şile'de 20 yıl önce gölete atılan 800 adet kullanılmış lastik belediye ekipleri tarafından çıkarıldı. Çevreyi kirleten lastikler şimdi geri dönüşüme gönderildi. CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ'ın haberini izliyoruz.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Gölete atıldılar, etraflarına da ağaçlar dikildi. Ancak suların çekilmesiyle Şile'de yaşanan büyük çevre kirliliği gün yüzüne çıktı. Şile Belediyesi ekipleri, Oruçoğlu Mevkii'nde gölete atılan 800 lastiği çıkardı.
PEKİ BU LASTİKLERE ŞİMDİ NE OLACAK?
LasDer Genel Sekreteri Erdal Kurt: Bu lastikler şimdi ikinci ömürlerini yaşamaları için bakanlığımızın öngördüğü geri dönüşüm tesislerine kazandırılacak. Granür şeklinde bu lastikler kırılarak halı sahalarda kullanılıyorlar. Pistlerde kreasyon alanlarında yumuşak zemin malzemesi olarak kullanılıyorlar.
Bu lastikleri gölete kimin yada kimlerin attığı araştırılıyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


SEBAHATTİN ŞİRİN NERELİ, KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? Ultraslan Lideri Sebahattin (Muzaffer) Şirin Neden Gözaltına Alındı?

27 yıl sonra ilk tam Güneş tutulması! Milyonlarca kişi izledi

Yıkım sırasında faciadan dönüldü... 'Depremden beter sarsıldık'

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı'na suikast timindeydi! 10 yıllık firarın izlerinde abla da var! 'Depremi kullanamadık'

Düğün konvoyunda ceza yedi: Bundan sonra korna çalmak haram olsun