hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güler: Murat Kurum'un dönüşüm tecrübesi üst seviyede

    AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, yerel seçime günler kala CNN TÜRK'te konuştu. Güler, Hatay'daki ‘Gökhan Zan muammasından, CHP'deki para sayma görüntülerine kadar pek çok başlığa değindi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, CNN TÜRK'te Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı.

    Güler, Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan'ın tehdit edildiği ve şantaja maruz kaldığı iddiasıyla ilgili konuştu ve "Milletvekilimiz Adem Bey itham edildi. Kendisiyle konuştuk. 'Böyle bir şey söz konusu değil' dedi. Bir uydurma olduğu ve görüşme olmadığı görüldü. Gökhan Zan üzerinden AK Parti ile bir pazarlık yapıldığı havası yaratılıyor. Gökhan Zan'ı yıpratıp CHP adayı Lütfü Savaş'a pay çıkarmayı hedefliyorlar" dedi.

    Güler: Murat Kurumun dönüşüm tecrübesi üst seviyede

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güler'in gündeminde CHP’deki para sayma görüntüleri de vardı.

    Abdullah Güler, “Böyle bavullarla bağış alamazlar. Uyduruk bir belge sunuyorlar. Uyduruk isimler var. Vergi mevzuatımız çok açık. Binayı satan kişi 'dövizlerin bizimle alakası yok' diyor. Ama orada dövizler de sayılıyor. Usulsüz işlem yapıldığı belli. Paranın kaynağı da belli değil. Bu işin içinde çok farklı kişiler var. Onların da ifadeleri ortaya çıktığında, ortaya daha net tablo çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

    Güler: Murat Kurumun dönüşüm tecrübesi üst seviyede

    Güler, İstanbul’daki seçim yarışını değerlendirdi ve  “İstanbul’un ana gündemi deprem ve kentsel dönüşüm. Bizim adayımızın bu konudaki tecrübesi üst seviyede. Murat Kurum bununla ilgili vaadini öne sürerken İmamoğlu, 'Bunun yapılmaması gerektiğini ve yapılamayacağını' söyledi. CHP adayı geçmişte verdiği sözleri de unutuyor. Önümüzdeki 5 yılda neler yapacağını da bilmediğini düşünüyorum” sözlerini kullandı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow