Güler: Murat Kurum'un dönüşüm tecrübesi üst seviyede
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, yerel seçime günler kala CNN TÜRK'te konuştu. Güler, Hatay'daki ‘Gökhan Zan muammasından, CHP'deki para sayma görüntülerine kadar pek çok başlığa değindi.
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, CNN TÜRK'te Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı.
Güler, Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan'ın tehdit edildiği ve şantaja maruz kaldığı iddiasıyla ilgili konuştu ve "Milletvekilimiz Adem Bey itham edildi. Kendisiyle konuştuk. 'Böyle bir şey söz konusu değil' dedi. Bir uydurma olduğu ve görüşme olmadığı görüldü. Gökhan Zan üzerinden AK Parti ile bir pazarlık yapıldığı havası yaratılıyor. Gökhan Zan'ı yıpratıp CHP adayı Lütfü Savaş'a pay çıkarmayı hedefliyorlar" dedi.

Güler'in gündeminde CHP’deki para sayma görüntüleri de vardı.
Abdullah Güler, “Böyle bavullarla bağış alamazlar. Uyduruk bir belge sunuyorlar. Uyduruk isimler var. Vergi mevzuatımız çok açık. Binayı satan kişi 'dövizlerin bizimle alakası yok' diyor. Ama orada dövizler de sayılıyor. Usulsüz işlem yapıldığı belli. Paranın kaynağı da belli değil. Bu işin içinde çok farklı kişiler var. Onların da ifadeleri ortaya çıktığında, ortaya daha net tablo çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

Güler, İstanbul’daki seçim yarışını değerlendirdi ve “İstanbul’un ana gündemi deprem ve kentsel dönüşüm. Bizim adayımızın bu konudaki tecrübesi üst seviyede. Murat Kurum bununla ilgili vaadini öne sürerken İmamoğlu, 'Bunun yapılmaması gerektiğini ve yapılamayacağını' söyledi. CHP adayı geçmişte verdiği sözleri de unutuyor. Önümüzdeki 5 yılda neler yapacağını da bilmediğini düşünüyorum” sözlerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Yeni teklif Meclis'te! Suça sürüklenen çocuklarla ilgili kanun teklifinin detayları ortaya çıktı!

15 TEMMUZ KAPALI METROBÜS DURAKLARI: 15 Temmuz'da Hangi Metrobüs Durakları Kapalı? Duraklar Ne Zaman Açılacak? İETT Duyurdu!

15 TEMMUZ (YARIN) NOTERLER AÇIK MI, KAPALI MI? 15 Temmuz'da Nöbetçi Noter Var mı? Nöbetçi Noter Sorgulama

2 ölüm, 1 şüpheli: Ayşe Tokyaz ve Ejegül Ovezova davalarının sanığı hakim karşısında

MEB LGS TERCİH ROBOTU EKRANI 2026: LGS Tercih Tarihleri 2026 Açıklandı mı? LGS'de Genel Yüzdelik Dilim mi İl Yüzdelik Dilimi mi Önemli? Tercih Maratonu Başlıyor

