hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gürsel Tekin'den salvo: Bunlar değişimci değil çürümüş adamlar

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP'de pazartesi günkü aday belirleme gündemli yetkili kurulların toplantısının ardından istifalar, tepkiler peş peşe geldi. İstifa eden isimler arasında yer alan 4 dönem milletvekilliği ve İstanbul il başkanlığı yapan Gürsel Tekin de tepkisini yeni açıklamalarla sürdürüyor. Bir yandan da Hatay'da nasıl bir kara alınacağı merak ediliyor. İşte CHP cephesindeki son durum...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GÜRSEL TEKİN: BUNLAR DEĞİŞİMCİ DEĞİL ÇÜRÜMÜŞ ADAMLAR

    Cumhuriyet Halk Partisi’nde yeni adaylarının belirlenmesi sonrasında gelen tepkiler ve istifalar gündemde. İstifa edenlerden biri de adı Esenyurt ve Kadıköy için geçen ancak aday yapılmayan Gürsel Tekin. Katıldığı bir televizyon programında, "İstanbul'da Ekrem İmamoğlu için destek talep edecek misiniz, çalışacak mısınız?" sorusuna yanıtı sert oldu. "Bunlar değişimci değil, çürümüş adamların ne desteği olacakmış da ben onlara destek olacakmışım" ifadelerini kullandı.

    GÜRSEL TEKİN: BAZI ŞEYLERİ ZAMANI GELİNCE SÖYLERİM

    "Çürümüş adamlar" ifadesi dikkat çeken Tekin, ayrıca kendisini arayacağını söyleyen Özgür Özel'in aramadığını ancak başka partilerden arandığını ve haklı olduğunu söylediklerini anlattı. Ve "Neden istifa ettiğimi sayın genel başkan da çok iyi biliyor. Bazı şeyler söylenmez, zamanı gelince söylenir" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gürsel Tekinden salvo: Bunlar değişimci değil çürümüş adamlar

    ÖZEL'DEN İSTİFALARA VE KÜSKÜNLERE TEPKİ

    Özgür Özel, tüm bu gelişmeler yaşanırken İzmir'de aday tanıtım programındaydı. O programa yeniden aday yapılmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer katılmadı. Soyer, aday yapılmadığını geç öğrendiği üzerinden parti yönetimini eleştirmiş ve Özel ile olan görüşmelerinde ise birlikte çalışma teklifini reddetmişti. İzmir'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özel ise aday olmadığı için istifa edenleri ve küskünleri eleştirdi. "Particilik aday olmayınca küsmek, kaçmak, başka bir yerlere gitmek değildir" dedi.

    Gürsel Tekinden salvo: Bunlar değişimci değil çürümüş adamlar

    CHP SAVAŞ'IN ADAYLIĞINI ÇEKECEK Mİ?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bir yandan da CHP'de gündemde 6 Şubat depremlerinin anmasında tepki ile karşılaşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın adaylığının geri çekilip çekilmeyeceği sorusu var. İzmir'de konuşan Özgür Özel, Savaş'a alternatif bulunamadığını söyledi. CHP'nin seçim reklam filminde Lütfü Savaş'a yer verilmeme nedeni ise çekimlerin yapıldığı tarihlerin depremin yıl dönümüne denk gelmesi olarak işaret edildi.

    Gürsel Tekinden salvo: Bunlar değişimci değil çürümüş adamlar

    CHP PAZAR GÜNÜ ADAYLARINI TANITACAK

    CHP'de aday lansman programı ise 18 Şubat'ta Ankara'da yapılacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow