Hasarlı araçla hatıra fotoğrafı çektirdiler
İstanbul Sultangazi'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önce kaldırıma daha sonra bir kafenin bahçesindeki ağaca çarparak durabildi. Kazada yaralanan 2 arkadaş, hastanedeki tedavilerinin ardından yediemin otoparkına giderek, kaza yaptıkları o hasarlı aracın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
Direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıkıp bir kafenin duvarına çarptı. Kazada yaralanan genç sürücü ve arkadaşı hastaneden taburcu olur olmaz, hasarlı araçlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Kaza, 8 Eylül Perşembe günü saat 19.00 sıralarında Cebeci Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Kazada hafif yaralanan gençler olayın şokuyla araçlarından çıkıp yola fırladı. İçlerinden biri çok geçmeden olduğu yere yığılarak bayıldı. Çevredekiler hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler gençleri ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Hastanedeki tedavilerinin ardından gençler, arkadaşlarıyla birlikte kaza sonrası yediemin otoparkına çekilen hasarlı araçlarının yanına gitti. Amaçlarıysa, ucuz atlattıkları kazaya dair hatıra fotoğrafı çektirmekti. Gençler, fotoğraf için yaklaşık 30 bin liralık hasar alan araçlarının plakasıyla birlikte poz verdi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış ve rüzgar alarmı!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde yeni görüntü: Nasıl öldürdüğünü gülerek anlattı
Sokak ortasında vahşet! Bahar'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı
Edirne'de "Kakava ateşi" yakıldı, binlerce kişi baharın gelişini böyle kutladı