Hasarlı binada 2. depreme yakalandılar
Depremin vurduğu bölgelerdeki arama kurtarma faaliyetleri ağır hasarlı binaların çökme tehlikesi gölgesinde yapılıyor. O binalardan birisi de Adana’daki Kubilay Apartmanı oldu. Sarsıntıda yarısı çöken bina kontrollü bir şekilde yıkıldı. İçerideki 2 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi'ndeki 12 katlı Kubilay Apartmanı, ilk depremden sonra ağır hasar alan yapılardandı. Bekir Yiğiter ve oğlu İrfan Yiğiter, sarsıntıdan saatler sonra apartmana eşyalarını almak için girdi.
O bölümün kontrollü şekilde yıkılmasına karar verildi. Depremin yedinci gününde, çevrede güvenlik önlemleri alındı. Bina kontrollü şekilde yıkıldı. Enkaz altında kalan baba Bekir ve oğlu İrfan için arama kurtarma çalışmaları başladı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YKS'ye giren kızını çıkışta çiçekle karşılamıştı! Mehmet Emin Gülen "yılın babası" ilan edildi
Afrika'dan yola çıktı: Kapımızda! Çarpılmamak için bu 8 adıma dikkat
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri 2025: Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ne Zaman Başlayacak? Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşi Ödülü Ne?
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı