Hasarlı yapı yanında çadır tehlikesi

Hasarlı yapı yanında çadır tehlikesi

{ title }

SONRAKİ VİDEO

Depremin vurduğu bölgelerde artçı sarsıntılar devam ediyor. Uzmanlar bu nedenle hasarlı yapılara yaklaşılmaması konusunda kesin bir dille uyarıyor. Ancak tüm uyarılara rağmen Adıyaman'daki bazı depremzedeler, hasarlı binalarının hemen yanı başına kurdukları çadırlarda yaşıyor. CNN TÜRK Muhabiri Samet Güner ve Halil Kahraman'ın haberi.

Haber devam ediyor
Haberin devamı
Haber devam ediyor
Haberin devamı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatta kalan vatandaşlar çadırlarda ve konteynır kentlerde kalıyor. Depremin vurduğu bölgelerde artçı sarsıntılar devam ediyor. Uzmanlar bu nedenle hasarlı yapılara yaklaşılmaması konusunda kesin bir dille uyarıyor.

Ancak tüm uyarılara rağmen Adıyaman'daki bazı depremzedeler, hasarlı binalarının hemen yanı başına kurdukları çadırlarda yaşıyor. 

Sıradaki haber
Sıradaki haber
Sıradaki haber
Sıradaki haber