Hürriyet gazetesinde darbeci askerlerle polis arasında çatışma
Darbeci cunta o gece, TRT gibi Doğan TV binasını da bastı. CNN TÜRK, Kanal D ve Hürriyet gazetesinin bulunduğu binada silah zoruyla yayınları kestirdi. Arkadaşlarımızı tehdit etti. Hürriyet binasını basan darbeci askerler polisle çatıştı. O sıcak anlar güvenlik kemaralarına saniye saniye yansıdı.
Hürriyet binası içinde asker polisle çatıştı.
Asker, Doğan TV Center binasına helikopterle geldi. Skorsky binanın hemen yanındaki otoparka indi. Askerleri bırakıp gitti.
Helikopterden inen 14 asker, bahçenin arka kapısından girdi. 7'si Kanal D ve CNN TÜRK'ün bulunduğu binaya, 7'si de Hürriyet gazetesine yöneldi.
Askerler binanın arkasından dolaşıp Hürriyet Gazetesi'ne geldiler. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Darbeci askerler, Hürriyet binasının girişinde havaya ateş açtı.
Darbeye karşı halka silah ruhsatı
Sabiha Gökçen'de sıcak saatler
O sırada Hürriyet gazetesi çalışanları içerideydi. Gazeteyi hazırlıyorlardı.
Asker binadaki tüm çalışanları, ana giriş kapısının olduğu kata topladı.
Polis geldi, çalışanlar tek tek binadan çıkarıldı.
Çatışma darbeci yüzbaşı ile polis arasındaydı.
Darbeci yüzbaşı, tek başına kamera odasına girdi; ğüvenlik kamerası görüntülerini inceleyip odadan çıktı.
Güvenlik görevlisi ve polis yüzbaşıyla karşı karşıya geldi.
Polis çatışmanın ardından koridora sis bombası attı.
Darbeci Yüzbaşı art arda telefon konuşması yaptı, sonunda teslim oldu.
Saatler sabah 5'e yaklaşırken, bütün askerler teslim alındı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
TİGEM KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: TİGEM işçi alımı mülakat tarihi ne zaman?
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Kanımız dondu! Bahar cinayetinde yeni detaylar: 2022’den beri ev değiştiriyormuş
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
CHP lideri Özgür Özel'e yumruklu saldırı! Abdulkadir Selvi'den dikkat çeken 2 tespit