Hüseyin Örs yoğun bakımından çıkarıldı
Meclis'te çıkan yumruklu kavgada hastaneye kaldırılan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, yoğun bakımdan çıktı. Kalp pili değiştirilen Örs, bir süre daha doktor kontrolünde olacak.
Meclis Genel Kurulu’nda çıkan kavga sonrası hastaneye kaldırılmıştı. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, gözlem altında tutulduğu yoğun bakımdan çıkarıldı. Uyandırılan Örs'ten ilk fotoğraf da geldi.
Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinin ikinci gününde İYİ Partili ve AK Partili vekiller arasında çıkan kavgada AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık'ın yumruk attığı İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün tedavisi sürüyor. Örs'ün kalp pili operasyonla değiştirildi.
Örs, kalp ritmindeki düzensizlik nedeniyle bir süre daha tedbir amacıyla gözlem altında kalacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile çok sayıda milletvekili de Örs'ü hastanede ziyaret etti.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de "Durumdan fevkalade üzgünüz, içtenlikle geçmiş olsun diyoruz. İşin şiddete varmaması için hakaretin kullanımının çıkarılması lazım" ifadelerini kullandı. Meclis'te şiddetin engellenmesi için bazı girişimlerin olabileceğini söyledi.
Örs'e yumruk atan AK Parti Milletvekili Zafer Işık'a ise 2 birleşime katılmama cezası verildi. İYİ Parti cezayı yetersiz buldu.
İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ise, Işık hakkında hukuki işlem başlatacaklarını duyurdu. Bütçe görüşmeleri sırasında İYİ Partililer, AK Parti vekillerinin konuşmaları sırasında Genel Kurul’u da terk etti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Düğünde çalan şarkıların telif parasını kim ödeyecek? Salon sahibi mi yoksa gelin ve damat mı?
RESİMLİ ANNELER GÜNÜ MESAJLARI: 2025 Resimli, Anlamlı, Yazılı, Ablaya, Teyzeye, Halaya, Anneye Göndermelik Anneler Günü Mesajları!
ANNELER GÜNÜ İNDİRİMLİ BİLET 2025 AJET: AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası nerelerde, hangi uçuşlarda geçerli?
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı