İki kardeş sulama kanalında boğuldu | Video
Yazın gelmesiyle sulama kanalları ve derelerden acı haberler gelmeye başladı. Karaman ve Zonguldak'ta 3 çocuk boğularak hayatını kaybetti.
Herkes onları bulmak için seferber oldu. Acı haber yakınlarını kahretti.
2 KARDEŞ SULAMA KANALINDA BOĞULDU
Mahmut ve Enes Atmaca kardeşler, Karaman'ın Ayrancı ilçesinde yaşıyordu. İki kardeş sulama kanalının yanında oyun oynamaya başladı. Suya düşen kardeşler bir anda gözden kayboldu. Haber verilmesi üzerine kanalda arama çalışması yapıldı. 8 yaşındaki Mahmut'un cansız bedeni, 2 kilometre uzaklıkta tarım işçileri tarafından bulundu.
İhbar üzerine olay yerine gelen AFAD ve jandarma ekipleri, Enes Atmaca'yı aramaya başladı. 11 yaşındaki çocuğun cansız bedenine de 20 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.
14 YAŞINDAKİ AYBERK DEREDE BOĞULDU
Bir acı haber de Zonguldak'ın Ereğli ilçesinden geldi. 14 yaşındaki Ayberk Topçu, Subaşı köyünde serinlemek için dereye girdi. Çocuk bir süre sonra gözden kayboldu. Çocuğu aramaya başlayan köylülere AFAD ve dalgıç ekipleri de destek verdi.
Ayberk'in cansız bedeni saatler sonra dereden çıkarıldı. Acı haberini alan yakınları güçlükle sakinleştirildi. Dede Asım Topçu kalp krizi geçirdi. Cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Filmleri aratmayan olay! İtalya diye indiler Karasu'da yakalandılar
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Sağanak geliyor
HAZİRAN AYI ÖGG SINAV TARİHİ 2025: ÖGG sınavı ne zaman, saat kaçta?
Satırlı magandalar trafikte dehşet saçtı: TIR'ın camını vurarak kırdılar
Batman'daki kazada ölen müze müdürünün yürek burkan hikayesi: Down sendromlu kardeşi için evlenmemiş